Nekaj malega o nas

O pečarstvu Zupan

Pečarstvo Zupan
Nekaj malega o podjetju

Pečarstvo in keramičarstvo Zupan

Polaganje keramike po Gorenjski je za Pečarstvo Zupan, Franci Zupan s.p. glavna dejavnost.
Uredimo adaptacije kopalnic oziroma dela po želji strank. Prav tako opravljamo pečarska dela, se pravi krušne peči, kamini, štedilniki…
Polaganje keramike po Gorenjski delamo kvalitetno ter v dogovorjenih rokih, za več informacij pa nas kontaktirajte!
V našem podjetju Pečarstvo Zupan, Franci Zupan s.p., vam nudimo storitve na področju polaganja keramike ter pečarstva. Ker smo si v dolgih letih na tržišču zadovoljili številne stranke s svojim zanesljivim, natančnim in strokovnim delom, lahko trdimo, da je pri nas kvaliteta in zadovoljstvo naših strank na prvem mestu.
Potrebujete kamin, peč ali drugo kurišče, ki bo krasilo vaš dom ali vrt? Želite, da vas ta ogreva in obenem prinaša ekonomski prihranek?
Če ste na ti dve vprašanji odgovorili pritrdilno, potem smo pri podjetju Pečarstvo Zupan pravi naslov za vsakega, ki se zaveda kako pomemben je izgled, oblika, velikost in materiali kamina, ki dopolnjuje naš prostor v stanovanju.
Vsaki stranki se prilagajamo maksimalno pri celotnem projektu glede na želje, pa naj bodo te še tako zahtevne. Pri profesionalnem pečarju, vam izdelamo notranje ali zunanje kurišče po vaših merah, s predhodnim posvetovanjem pri naših izkušenih mojstrih s področja.
Za vsako delo poprimemo z največjo mero natančnosti, saj gre za trajni izdelek.

V današnjem času je ponudba peči zelo široka in izbira zares velika. Ponujamo tako sodobne kot tradicionalne oblike peči.

Kontaktirajte nas

120

Zaklučenih projektov

120+

Zadovoljnih strank

10

Aktivnih let

10

Let dela na terenu